Șofer pe un mijloc de transport persoane, rămas fără permis după ce a trecut pe roșu

Un bărbat, în vârstă de 41 ani din municipiul Brașov, conducător al unui autovehicul destinat transportului public de persoane, a fost sancționat contravențional de către polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice.

În fapt, bărbatul în cauză, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv, conducea un autovehicul destinat transportului public de persoane pe strada Calea București din municipiul Brașov, la intersecția semaforizată cu strada Uranus, a pătruns în intersecție, fără a respecta semnificația culorii roșie a semaforului electric în funcțiune.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: