Sofer nevinovat bagat in spital de un alt conducator auto baut

La data de 11septembrie  a.c., în jurul orelor 21.10, un conducător auto care circula pe str. Avram Iancu din mun. Brașov, s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga în intersecția cu str. Nicopole din orașul Victoria, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula din sensul opus de mers.

Pentru a evita impactul, conducătorul auto care circula regulamentar a virat brusc spre dreapta și a intrat în coliziune cu un alt autoturism staționat pe partea dreaptă a străzii Avram Iancu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean Brașov, în vederea acordării îngrijirilor medicale, conducătorul auto care a generat evenimentul părăsind locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Verificările efectuate cu operativitate au condus la identificarea acestuia în jurul orelor 22.10, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de  0,58 mg/l  în aerul pur expirat, context în care a fost transportat la Spitalul Județean Brașov în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispuneriea măsurilor legale.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: