Șofer mort într-un accident rutier produs pe DN 1 (VIDEO)

Grav accident de circulatie intre Fagaras si Brasov. Un barbat care a condus un autoturism pe DN 1, dinspre Fagaras spre Brasov, la km 196, intr o curba usoara la dreapta ar fi patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.
”In urma impactului a rezultat decesul conducatorului auto din vehiculul care a patruns pe contrasens. In celalat autoturism se afla doar soferul si acesta nu a suferit vatamari. In acest moment traficul se defasoara alternativ, o banda fiind blocata.S-a intocmit dosar penal, iar la finalizarea verificarilor se va propune solutie prin Parchet”, a declarat Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
” Intervenim la un accident rutier pe DN 1, in Vlădeni, sensul spre Fagaras. În accident sunt implicate două autoturisme, 1 victimă care din primele informații este decedata. S-au deplasat la fața locului un echipaj de descărcare, unul SMURD si un echipaj de stins incendii cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor specifice de intervenție”, a spus Luiza Danila, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: