Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie se va ocupa de achiziții și vânzări de echipamente direct de la producătorii și furnizorii români către spitale

Decizie de ultimă oră a Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie se va ocupa de achiziții și vânzări de echipamente direct de la producătorii și furnizorii români către spitale .

”Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie – SAPE – aflată în portofoliul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, se alătură luptei împotriva infecției cu COVID-19 ocupându-se de achiziții și vânzări de echipamente medicale, produse de firmele din România, care ulterior vor fi trimise spitalelor care au nevoie.

❗️ Managerii de spitale din România, pot trimite cerere de ofertă pentru lista cu necesitățile spitalului la adresa de email: vanzari@sape-energie.ro

❗️ Furnizorii și producătorii de echipamente și aparatură medicală pot trimite email cu intenție și ofertă la adresa de email: achizitii@sape-energie.ro” a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: