Social-democrații vor piețe volante în cartierele din Brașov

Astăzi, timp în care a trecut deja o ședință de Consiliu Local în care a fost dezbătută această temă, vedem cum ideea propusă de PSD Brașov, se conturează în alte orașe, fiind probabil tratată mult mai serios decât Primăria Brașov.
Mai exact, grupul de consilieri locali ai PSD Brașov a depus în data de 24 martie, la invitația senatorului dr. Florin Orțan, o propunere de proiect de hotărâre, prin care ceream înființarea de piețe volante, în cartierele Brașovului, pentru ca oamenii să se poată aproviziona în depline condiții de siguranță, cu minim de contact social și cu încurajarea producătorilor locali. Desigur, proiectul nostru nu a fost agreat, pe motiv că, dimpotrivă, brașovenii ar fi mult mai expuși la a contracta virusul, față de spațiul unei piețe normale…
Iată că în plin context pandemic, prin capacitățile noastre profesionale, noi am reușit să identificăm și să propunem soluții, în urmă cu o lună de zile, soluții care ne-au fost refuzate pe motive politicianiste. Felicităm echipa sectorului 2 al Bucureștiului și așteptăm ca și Brașovul să fie exemplu de bună practică, pentru că poate! Trebuie doar să se vrea!

Grupul de consilieri locali PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: