Șmecherie marca CFR Călători. La casă nu mai găsești bilet, dar îți dau controlorii la urcare în tren la preț dublu

CFR Calatori demonstreaza pe zi ce trece ca are un management defectuos. Indiferent cati directori se vor perinda la conducere, pana nu se vor lua masuri concrete, nu se va schimba nimic in bine. Un exemplu de management dezastruos poate fi observat zilele acestea la trenurile care circula pe ruta Bucuresti-Brasov.

Tot mai multi calatori s-au trezit ca, desi stau la rand cu o ora inainte de plecarea trenului, cand ajung la casa li se transmite ca nu mai sunt bilete, nici macar fara loc. Doar ca, daca merg pe peronul unde este garat trenul respectiv si intreaba controlorii, li se raspunde ca primesc bilete si, culmea, sunt sanse sa gaseasca si locuri in tren. Numai ca, pretul biletului este dublu. Cu alte cuvinte, nu gasesti la casa bilete la pret normal doar pentru a le primi ulterior la tren la suprapret, cam asta pare a fi politica companiei CFR Calatori. Aceasta anomalie dureaza de cateva saptamani bune, fara ca cineva sa ia vreo masura in acest sens.

De mentionat ca in timp ce CFR Calatori are o politica de ”doi lei”, la trenurile private (3 companii pe ruta Brasov-Bucuresti) cumperi biletul din tren la pret de casa. Bineinteles, pretul la CFR Calatori este aproape dublu decat la Regiotrans sau celelalte companii private. Concluzia este ca CFR Calatori doreste probabil sa ramana fara calatori, nicidecum sa creasca numarul lor. Atat timp cat alte companii au preturi mai mici si ofera si conditii de calatorie mai bune, chiar nu exista o explicatie pentru aceste decizii proaste pe care le ia CFR Calatori.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: