Situația notelor de la Bacalaureat după contestații. Patru note de 10 la Brașov

Absolvenții studiilor liceale au aflat astăzi, 9 iulie 2021 notele obținute după contestații la probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2021.

Rezultatele după contestații sunt afișate atât pe edu.ro, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelor și a prenumelor candidaților, în concordanță cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).

În județul Brașov, dintr-un total de 3.157 de candidați prezenți (2.777 candidați prezenți provin din promoția curentă, respectiv 380 de candidați prezenți din promoțiile anterioare) au promovat dupa soluționarea contestațiilor 2.374 de candidați.

Rata de promovare înregistrată după soluționarea contestațiilor, în județul Brașov este 75,2% , în creștere cu 1,24%, față de cea inițială.

După contestații a crescut și numărul notelor de 10, de la 3 la 4. A patra notă fiind obținută de un absolvent al Colegiului Național „Andrei Șaguna” din Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: