Sistemul sanitar din România la un pas de colaps. Liberalii și useriștii s-au ocupat de alegerile interne în loc să vadă de spitale

Oare câți oameni trebuie să mai moară în spitalele din România?

Încă 7 pacienți au murit într-un spital din România! De această dată la Constanța. Din păcate, guvernarea PNL-USR s-a ocupat de alegerile interne în loc să se ocupe de infrastructura spitalicească. Au știut de pandemie de 1 an și 9 luni, au știut de problemele din spitale, dar au preferat să spargă bani aiurea în loc să se ocupe de sistemul sanitar. Ce încredere mai au românii în spitalele din țară, ce încredere mai au în politicienii demagogi care sunt tari doar în declarațiile de presă, în rest sunt niște habarniști incompetenți.

Dacă ar fi fost vorba despre un singur spital, poate se înțelegea, dar așa, sunt atâția morți din cauza nepăsării decidenților. Întrebarea este, ce au făcut miniștrii sănătății după primul incendiu, ce măsuri au luat ca să fie evitate astfel de tragedii? Nimic! Ce a făcut președintele Klaus Iohannis, cel care a garantat pentru acest guvern, cel care a militat pentru îndepărtarea PSD de la guvernare tocmai pentru a schimba inclusiv managementul din sistemul sanitar? PSD a eșuat clar, dar ce au făcut cei care au venit după? Vorbim de doi ani de guvernare PNL și aproape un an USR -PNL. Cele două partide doar s-au certat în loc să facă ceva bun pentru țară. Unde sunt paturile ATI pentru că se știa că vine valul 4 al pandemiei de COVID-19, ce au făcut guvernanții? Nimic! Aceasta este România, țara unde mori cu zile!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: