Simona Halep continua sirul investitiilor imobiliare la Brasov

Simona Halep calca pe urmele lui Ion Tiriac! O sportiva de talie mondiala nu se lasa mai prejos nici cand vine vorba de afaceri. Numarul doi mondial in clasamentul WTA mizeaza pe domeniul imobiliar si turism, iar banii pe care ii castiga din tenis si contractele de publicitate ii investeste „cu cap”, dupa cum spun expertii evaluatori.

Hotelul  Drachenhaus din Poiana Braşov primeste un upgrade de 500 de mii de euro !
 
  Hotelul Drachenhaus din Poiana Brasov, clasificat la 4 stele, a fost achizitionat de Simona Halep in urma cu un an si jumatate. Peste 20000 de turisti i-au trecut pragul, ceea ce pentru o unitate cu 24 camere este enorm. Pe site-urile cu profil turistic, Drachenhaus este cotat cu note mai mari de 9, iar mediul de afaceri l-a notat cu 9,4.

Cu ambitia de care a dat dovada mereu pe terenul de tenis, Simona Halep vrea ca si afacerile ei sa fie in top. De aceea vrea sa reamenajeze hotelul de la intrarea in Poiana Brasov, pentru care a pregatit o investitie de 500 de mii de euro. Un arhitect constantean va conduce, incepand cu 1 aprilie, lucrarile care vor da un nou aspect  proprietatii fostului numar 1 mondial.

Pe intreaga durata a amenajarilor activitatea hotelului va fi suspendata. Clientii care aveau deja rezervari dupa data de 1 aprilie au fost transferati la celalate doua unitati  hoteliere Drachenhaus, din centrul istoric al Brasovului. Momentan, hotelul Simonei Halep are 24 de camere, un apartament, o sauna, restaurant si un bar. Arhitectul constantean ia in calcul si extinderea hotelului cu inca un etaj.

Drachenhaus la Vama Veche? Lantul hotelier Drachenhaus ia in considerare sa se indrepte si spre litoralul romanesc incepand din acest an. 

Se pare ca lantul hotelier Drachenhaus investeste si pe litoralul romanesc incepand din acest sezon estival, prin achizitionarea unei locatii specifice vamaiotilor. Si asta nu este tot. Un resort de tip hobbit-home, marca Drachenhaus, (o premiera pentru litoralul romanesc,) ar putea fi amenajat tot la Vama Veche sub egida Drachenhaus

Sa vrea oare Simona Halep sa se extinda pe intreg litoralul romanesc? Ce-i drept, proprietatile in turism aduc cei mai multi bani iarna la munte si vara la mare. Apartamentele si vilele familiei Halep din Mamaia sunt  foarte solicitate in timpul sezonului estival. Rezervarile se fac, si aici, cu cel putin jumatate de an inainte.

Omul de afaceri brasovean Toth Edomer, cel care administreaza reteaua hoteliera Drachenhaus, nu a dorit sa faca niciun comentariu referitor la investitiile Simonei Halep

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: