Șicanare în trafic. Unul dintre șoferi a scos un pistol pe geam

La data de 02 iulie 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe tronsonul de drum cuprins între municipiul Brașov și Stațiunea Bran din județul Brașov ar fi avut loc o șicanare în trafic între două autovehicule, iar unul dintre cei doi conducători auto ar fi scos pe geamul autovehiculului, un obiect, ce ar fi prezentat caracteristicile unei arme.

“În urma sesizării au fost instituite filtre rutiere formate din polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov, Poliției Stațiunii Bran și Poliției Orașului Zărnești, în vederea depistării și identificării persoanei în cauză.

Polițiștii au depistat și identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani din orașul Zărnești, județul Brașov, iar asupra acestuia a fost găsită o replică de armă de tip airsoft.

În urma incidentului nu au rezultat victime omenești și nici pagube materiale.

Persoanele implicate sunt în custodia polițiștilor în vederea audierii, stabilirii și clarificării stării de fapt și dispunerea măsurilor legale.”, a spus agentul principal de poliție Nadia Olaru.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: