Și polițiștii au început „Săptămâna Altfel”

Săptâmâna 15-19 aprilie este una deosebită pentru elevi prin prisma programului „altfel” pe care-l au majoritatea școlilor din județ. Ceea ce ne bucură și ne onorează, este  faptul că foarte multe unități de învățământ își doresc să ne aibă alături în aceste zile speciale, astfel încât, pentru câteva ore pe zi, și pentru o parte din structurile de poliție activitățile sunt ”altfel”.

 

Polițiștii din cadrul Biroului Analiza și Prevenirea Criminalității Brașov au venit în întâmpinarea elevilor, cât și a profesorilor cu sfaturi utile referitoare la siguranța personală și la consecințele săvârșirii de infracțiuni.

 

Astfel, în perioada 15-17 aprilie 2019, polițiștii brașoveni au participat la 16 întâlniri în șase unități de învățământ din județul Brașov, la care au participat 1080 elevi și 50 cadre didactice.

Întrucât acțiunile inițiate de oamenii legii au avut un mare impact asupra elevilor, în următoarele două zile, aproximativ 600 elevi din patru instituții de învățământ din municipiul Brașov, vor fi beneficiarii activităților preventive ale polițiștilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: