Și-a bătut concubina până aproape că a băgat-o în spital. A fost emis ordin de protecție

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 16 august 2020, în jurul orei 23.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din municipiul Brașov, ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 35 ani, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 41 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri de specialitate victimei.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, dispunându-se evacuarea temporară din locuința comună și păstrarea unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

 Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: