Sesiune regionala de informare a programului “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania”

Innovation Norway si Camera de Comert si Industrie Brasov au placerea sa va invite la sesiunea regionala de informare a programului “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania”, sesiune ce va avea loc in data de 25 mai, incepand cu ora 10.00, in sala de conferinte a CCI Brasov  ( b-dul Mihail Kogalniceanu 18-20 ).

In cadrul Mecanismului Financiar SEE si Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021, Innovation Norway a fost numit Operator de Fond pentru 3 programe, printre care si programul “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania”.

Programul “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania” va contribui la cresterea durabila si intensificarea crearii de valoare in sectorul de afaceri din Romania. Programul va urmari sa stimuleze si sa dezvolte parteneriate de afaceri pe termen lung intre parteneri din Islanda,  Liechtenstein,  Norvegia si Romania, bazate pe dezvoltarea afacerilor si inovare. Programul va incuraja proiectele implementate in parteneriate bilaterale intr-un dintre cele trei arii vizate: Inovare Verde in Industrie, ICT (Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor), Cresterea Albastra (dezvoltarea durabila a sectorului marin si maritim).
Bugetul alocat programului este in valoare de 45.000.000 Euro. Pentru primul apel de propuneri de proiecte, bugetul disponibil este de 21.083.334 Euro. Grupul tinta principal al programului este format din intreprinderi private romanesti, cu prioritate intreprinderile mici si mijlocii.

In cadrul sesiunii de informare vor fi oferite informatii potentialilor solicitanti cu privire la criterii de eligibilitate pe care solicitantii si partenerii trebuie sa le indeplineasca, procedura de depunere a cererilor de finantare si alte informatii utile despre programul de finantare. Toate documentele relevante pentru potentiali solicitanti si parteneri ai acestora se vor gasi pe site-ul programului https://www.innovasjonnorge.no/roinnovation.

Participarea este gratuita!
Limba programului este engleza ( se asigura traducere in limba romana ).

Pentru inregistrarea si confirmarea participarii la sesiunea de informare, va rugam sa contactati partenerul nostru local, folosind urmatoarele date de contact: e-mail: simona.ordace@ccibv.ro sau luisa.palos@ccibv.ro, tel. 0725/559912 sau 0728137727

Agenda evenimentului

10.00-10.15     Registration/welcome coffee

10.1510.30     Opening Remarks

representative of local authorities (TBC)

Silviu Costea, president, Chamber of Commerce and Industry

 

10.30-10.50     Programme “SMEs Growth Romania” highlights – Call for proposals

Mrs. Anne Lise Rognlidalen, Programme Director, Innovation Norway

 

 

10.50-11.15     Presentation of the experience with Norway Grants,

under previous Green Industry Innovation programme  

 

Representative of former project promoter

 

11.1512.00 Practical information and guidance to applicants

Application Form and supportive documents

Bilateral Partnership Projects

 

Questions and answers session

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: