Serviciile de calitate şi eliminarea timpilor de aşteptare la ghişeu, prioritate pentru Prefectul Marian Rasaliu

În vederea asigurării unor servicii de calitate şi eliminarea timpilor de aşteptare la ghişeele de lucru cu publicul, s-a procedat la continuarea măsurilor de eficientizare în vederea soluţionării cât mai operative a cererilor adresate Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări.

Astfel, începând cu data de 15.05.2017, conducerea DRPCIV Bucureşti  va asigura suportul pentru instalarea programării online, pentru autorizare provizorie de circulaţie. Link-ul programării online va fi publicat pe website-ul Instituţiei Prefectului Judeţului Braşov şi va fi funcţional pe websiteul DRPCIV.

Numărul de autorizări provizorii pentru programare online pentru zilele de luni, marţi, miercuri şi joi este de 40 rezervări şi 30 de rezervări pentru ziua de vineri. Sistemul ticketing va funcţiona simultan cu programarea online la acelaşi ghişeu după ora 13,30.

 

Începând cu data de 29.05.2017, conducerea DRPCIV Bucureşti va asigura suportul pentru suplimentarea numărului de programări online pentru operaţiuni de înmatriculare şi evidenţă vehicule.

Numărul de operaţiuni de înmatriculare şi evidenţă vehicule, programare online, va fi de 80 (pentru zilele de luni, marţi, miercuri şi joi ), respectiv 60 (pentru ziua de vineri).

 

Link-ul programării online: www.drpciv.ro

www.drpciv.ro/rezervarebv/inmatriculare.php este publicat şi pe websiteul Instituţiei Prefectului Judeţului Braşov.

 

Sistemul ticketing va funcţiona simultan cu programarea online cu un ghişeu distinct, în funcţie de capacitatea de procesare a serviciului la nivelul fiecărei zile.  

”Încercăm pe zi ce trece să venim cu soluții pentru ca timpul de așteptare la ghișee să se reducă  cât mai mult. Pentru eficientizare au fost luate mai multe măsuri, iar una dintre acestea este instalarea programării online în ceea ce privește autorizarea provizorie de circulație. În acest fel cetăţenii nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze la sediul instituţiei, efectuând această operaţiune şi de acasă”, a declarat  prefectul Județului Brașov, Marian Rasaliu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: