Şerban Moraru: “Ţin să cred că în Liga a 2-a orice echipă poate să bată orice echipă”

Şerban Moraru, directorul sportiv al FC Braşov a vorbit astăzi despre înfrângerea din weekend contra Stelei. Conducătorul braşovean spune că nu se aştepta la acest rezultat, însă este încrezător că sâmbătă, în deplasarea de la Astra jucătorii noştri se vor întoarce acasă cu toate cele trei puncte puse în joc.

„Un meci pe care cu toţii îl vedeam puţin altfel. Am jucat cu o echipă bună a campionatlui, am avut alte aşteptări de la meciul ăsta. Per total nu pot spune că Seaua a fost mult mai bună decât noi. O neatenţie în apărare, o greşeală colectivă, s-a terminat 1-0, trist pentru noi.”, a spus Şerban Moraru, directorul sportiv al FC Braşov.

Acesta spune că echipa se prezintă bine, şi că speră să facă o figură frumoasă la Astra, mai cu seamă că echipa din Giurgiu are probleme destul de mari în aceste momente. Cu toate acestea, Moraru spune că meciul nu va fi unul uşor.

„Urmează meciul cu Astra, pot spune că ştim cu toţii situaţia de la Astra, e o situaţie mai dificilă, dar nici nu vreau să spun că e un adversar facil. Ţin să cred că în Liga a 2-a orice echipă poate să bată orice echipă. Mergem la victorie indiferent de situaţia în care e adversarul, noi venim după o înfrngere cu Steaua, mergem să câştigăm.
Cu Stângă am şi colaborat, am şi fost colegi, apoi mi-a fost antrenor-jucător. Cred că au lecţiile făcute despre noi, au şi văzut ultimul meci care a fost televizat.”, a mai spus Şerban Moraru.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: