Senatorului Darău de la USR a început să-i placă la televizor. Parlamentarii USR, invizibili pe Brașov

Useriștii brașoveni au dispărut de câteva luni din atenția publică, totul din cauza inactivității lor pe partea de comunicare. Dacă în primele luni de mandat parlamentarii USR din Brașov tot mai organizau câte o conferință de presă să spună ce au mai făcut prin Parlament, acum se pare ca subiectele s-au epuizat, astfel că nu mai ies cu declarații în fața presei. În schimb, unii au prins gustul “sticlei”. Este și cazul lui Irineu Darău, senatorul apărut de nicăieri pe listele parlamentare, candidat la președinția USR. Acesta e văzut tot mai des pe la televiziunile naționale la “bârfe” cu moderatorii, probabil l-a făcut invidios și pe fostul ministru Gheorghe Ialomițianu, cel mai vizibil pe național dintre politicienii brașoveni. Diferența este că Ialomițianu are o experiență, are o carieră politică și știe să vorbească, mai ales pe partea de finanțe.

Dacă senatorul Darău ar ieși în conferințele de presă organizate la Brașov să povestească la fel de frumos despre activitatea sa din Parlament, ar fi ceva, dar omul are impresia că “joacă la un alt nivel”, nu mai are timp de comunitatea brașoveană. Prezent pe la televiziune este și useristul Victor Ilie. Ca și colegul său de partid, Ilie a cam uitat de Brașov, nu mai vine în fața brașovenilor să prezinte de exemplu ce a făcut în Parlament în primul an de mandat. Ce-i drept, cu un așa președinte de organizație cum este la Brașov, nici nu pot fi mari așteptări. Liderul pare a fi de formă, invizibil, că de ieșit la “război” ies alții, nu președintele de partid, așa cum ar trebui. Probabil, acestora le este frică să organizeze conferințe ca să nu fie puși în situația să explice gafele primarului USR, cel care a reușit într-un an să-și pună în cap un oraș întreg, de la liderii din sport până la medicii din spitale.

Singurul care pare mai prezent, dar pe facebook, este deputatul Tudor Benga, cel care pare a fi singurul care mai reprezintă cu adevărat comunitatea brașoveană.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: