Senatorul Orțan propune Primăriei Brașov să amenajeze puncte de comercializare a produselor agroalimentare în cartiere

Senatorul PSD de Brașov, dr. Florin Orțan face o propunere imperativă pentru Primărie.

În opinia sa, în actualul context, în care singurele soluții viabile sunt cele de distanțare socială, dr. Orțan propune Primăriei Brașov amenajarea de puncte de comercializare de produse agroalimentare în cartierele orașului.

“Căsuțele utilizate pentru târguri, precum și alte construcții provizorii care pot fi folosite ca locuri de comercializare a produselor, să fie amplasate câte una, pe fiecare stradă ce deservește comunități mari de oameni din cartierele din Brașov.
Acestea să fie puse, gratuit, la dispoziția producătorilor locali, astfel se dă posibilitatea cetățenilor să “facă piața” în condiții de contact social minim.
Astfel, brașovenii se vor putea aproviziona facând drumuri scurte, fără transport în comun și cu minim contact social, în spațiu deschis!
Brașovenii așteaptă și merită soluții imediate la problemele generate de criza Coronavirus. Totodată, producătorii locali trebuie sprijiniți, încurajați și ajutați să își vândă produsele în condiții de siguranță”, susține senatorul Florin Orțan.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: