Senatorul Daniel Zamfir înlocuit la șefia Comisiei Economice chiar de către liberali

Senatorul Daniel Zamfir a ”platit” pentru conflictul pe care l-a avut cu presedintele Partidului National Liberal(PNL), Ludovic Orban. Joi, 1 februarie 2018, in sedinta grupului PNL din Senat, Daniel Zamfir a fost tras pe linie moarta, fiind inlocuit la Comisia Economica cu Florin Cîțu. 16 voturi au fost pentru, iar 8 impotriva. Exista posibilitatea ca acesta chiar sa plece si din partid.

”Ludovice, Ludovice…Nu te lași de metehnele care te-au “consacrat” în PNL…
După ce, in mod rușinos, ai fugit de un răspuns când te-am întrebat care sunt actele de “deviaționism” pe care le-am comis în activitatea mea la Comisia Economică, ai inceput sa înroșești telefoanele sa le ceri colegilor din Senat să mă schimbe de la Comisie. Stiu. Te derajeaza tare că îmi văd de treabă acolo.Te deranjează și că deranjez interese. Te deranjează că apar cetățenii de abuzurile bancilor, IFN-urilor și ale recuperatorilor? Sau că cer cu obstinenta ca “băieții deștepți” sa plătească redevențele cuvenite Statului? Sigur insa, te-a deranjat că ți-am cerut public să te delimitezi de Mihail Neamțu, cunoscut pentru orientarile lui de extrema dreapta, care public a anunțat, postând un filmuleț pe Facebook , că se delimitează de Iohannis! Iar tu, Ludovic, in loc sa sanctionezi pozitia neconforma cu linia partidului, îl răsplătesti, punându-l sa-i instruiască pe tinerii liberali…Pe de altă parte, invoci ,in mod jalnic,când suni in disperare pentru Raluca Turcan sa fie realeasa lider de grup, “dorințele din Deal”.
Tu n-ai să înțelegi niciodată că PNL are mare nevoie de un președinte cu demnitate și puțintel curaj, măcar!
Lașitatea e cea mai urâtă trăsătură de caracter in politica…”, a comentat senatorul Daniel Zamfir pe reteaua de socializare facebook. Precizam ca Daniel Zamfir a ajuns in Senat pe listele PNL Brasov. Liberalul este casatorit cu jurnalista Oana Zamfir, cea care realizeaza emisiuni la Antena 3, acesta fiind si unul din motivele pentru care Daniel Zamfir este promovat intens pe acest post, fiind des invitat la emisiuni. 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: