Sejur pe viata? Doar pentru rezidentii complexului Tampa Gardens (P)

Ultimul week-end de vara si, odata cu el, sentimentul ca vacanta mult asteptata s-a sfarsit.  Dar, v-ati gandit vreodata ca ati putea locui zi de zi intr-o locatie de exceptie, la poalele muntelui?  Cum ar fi sa va simtiti in vacanta zi de zi? Va veti bucura de un peisaj montan spectaculos care va va fi inspiratie chiar si in zilele cu program prelungit de la job.  Sa nu uitam si de implicatiile financiare.  A fi proprietarul unui apartament la Brasov, orasul turistic al Romaniei, atat de aproape de Poiana Brasov, dar si de statiunile de pe Valea Prahovei este, de asemenea, si o investitie rentabila.

Locatie de exceptie, in mijlocul naturii 

Achizitioneaza un apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov, si vei avea parte de un sejur pe viata la munte.  Locatie de exceptie, la 10 minute de centru, dar atat de aproape de natura. Bucura-te de munte, de padure si incarca-ti bateriile chiar de ACASA!

Fara trafic intens si poluare

Iti redefinim stilul de viata. Evadeaza alaturi de membrii familiei din aglomeratia urbana a Brasovului si opteaza pentru un trai relxat, linistit, la poalele muntelui!  Tampa Gardens, locul in care te bucuri de liniste si de aer tare de munte ,fara poluare, deoarece nu exista trafic auto intens in preajma ansamblului.

Spatii generoase

Ce va tenteaza mai mult, un apartament cu 2,3 camere sau un penthouse?  Sunt scoase la licitatie  apartamente cu suprafete diferite, tocmai pentru a raspunde tuturor cerintelor.  Luminoasele locuinte sunt mai mult decat spatioase.  De exemplu, apartamentele cu 2 camere au o suprafata cuprinsa intre 56.6 si 75.3mp.  Locuintele cu 3 camere au suprafata maxima de 106.97 mp.  Penthouse-urile inseamna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin de 239.9 mp.

Preturi accesibile in cadrul licitatiilor din fiecare miercuri

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite.  Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes. 

Pretul apartamentelor cu doua camere incepe de la 48.000 Euro+ TVA 5%.  Apartamentele cu trei camera pornesc de la 72.000 Euro, iar cele cu 4 camere de la 85.000 Euro.  Penthouse-urile se vand cu suma de 190.000 de Euro.

 

Asadar, pentru a beneficia de oferte speciale pentru apartamentele disponibile din complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov, inscrieti-va de pe acum la licitatia de miercurea viitoare (licitatiile au loc in fiecare saptamana, miercurea) . Detalii de numarul de telefon 0735 227 874.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: