Șeful OPC Brașov a aflat pe propria piele ce înseamnă mâncarea din spitalele brașovene

Ce mâncare primesc bolnavii confirmați cu noul coronavirus la spitalele din Brașov…A trăit pe propria piele Sorin Susanu, șeful Protecției Consumatorilor Brașov.

”Probabil defect profesional….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile). Discutam despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situații. Ar fi păcat ca efortul susținut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienții sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si așa precară in care se afla pacienții de aici. Am sa atașez o poza cu “șunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienților cu tot ceea ce pot.” a scris pe pagina sa de Facebook Sorin Susanu.

Aceasta este realitatea din spitalele brașovene…administrație liberală.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: