Șeful adjunct al Poliției Locale Codlea a suferit un atac de cord din cauza epuizării fizice. Alți 2 polițiști au fost băgați în spital de câțiva romi

Viceprimarul din Codlea a povestit pe pagina sa de facebook ce s-a întâmplat în ultimele zile cu polițiștii locali din localitate.

”Agentii Politei Locale Codlea Pop Laviniu si Pica Ovidiu au suferit rani grave in urma violentelor de la inceputul saptamanii si necesita in continuare ingrijiri medicale. Viata lor a fost pusa in pericol.
Concetatenii nostri din prima linie, politistul local Pop Laviniu se afla in continuare in spital, iar politistul local Pica Ovidiu este tratat in continuare la domiciliu, dupa ce a parasit Spitalul Judetean.
Sa le multumim pentru curajul lor si simtul datoriei si sa ne rugam pentru sanatatea lor.
La fel le multumim si colegilor care au intervenit si i-au aparat si au restabilit ordinea. Nu in ultimul rand e nevoie de un gand bun catre familiile celor raniti si celor care isi risca viata zilnic pentru orasul nostru.

Sper din toata inima ca sistemul judiciar sa isi faca rapid datoria pana la capat si scandalagii care s-au dedat la astfel de violente sa fie pedepsiti exemplar. Iar fata de procurorii brasoveni care taraganeaza dosarele mai vechi ale acestor indivizi deosebit de agresivi imi exprim profunda dezamagire si lipsa de respect.

Va reamintesc ca saptamana trecuta seful adjunct al Politiei Locale Codlea, domnul Adrian Avram, a suferit un atac de cord in urma epuizarii dupa tot efortul necontenit din aceasta perioada. Din fericire acum este in afara oricărui pericol si se recupereaza. Si dumnealui ii multumim si ii transmitem gandurile noastre bune.

Sustinerea si intelegerea din partea populatiei a devenit si mai importanta in aceste zile, cand prima linie se subtiaza prin epuizare, expunere si escaladarea de probleme”, a scris pe pagina sa de facebook viceprimarul Erwin Albu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: