Sediul Regionalei CFR Călători Brașov, mutat într-o cantină a depoului Brașov

Regionala CFR Călători Brașov ar putea fi mutată din actualul sediu central (strada Iuliu Maniu nr 45A) în marginea Brașovului într-un sediu improvizat într-o cantină părăsită în marginea municipiului (Calea Hărmanului), potrivit Club Feroviar

Sediul în care își desfășoară activitatea Regionala CFR Călători Brașov aparține unei firme private care dorește să demoleze clădirea pentru a construi un hotel.

Conducerea centrală a CFR Călători se gândește să mute aproximativ 33 de birouri, într-o cantină a depoului Brașov, la ieșirea din municipiu spre Bacău.

„Vor fi înghesuite într-o sală de mese mai mare a cantinei depoului Brașov cu 2-3 birouri la parter fără telefonie, fără cablu internet. Asta e cu calea ferată din România”, spune Rodrigo Maxim, lider sindical

Tot Maxim afirmă că situația a fost prezentată drept o soluție temporară care însă va deveni, cel mai probabil, una definitivă. El adaugă că și la București a avut loc o mutare a sediului Regionalei însă într-un mod pozitiv, Regionala fiind găzduită în sediul Ministerului Transporturilor.

 

 

 

 

 

 

Sursa: Club Feroviar

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: