Sediul A.U.R. din municipiul Brașov, finanțat din contribuțiile membrilor

Alianța pentru Unirea Românilor a inaugurat zilele acestea sediul din municipiul Brașov aflat pe Calea București, nr. 96.

Deși Legea 334/2006 actualizată, privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, prevede alocarea de spații destinate desfașurării activităților de partid, toate cererile adresate Primăriei Brașov și SC RIAL SRL Brașov, pentru acordarea unui spațiu, au primit soluționări ”nefavorabile”.

În consecință, conducerea județeană A.U.R. Brașov, a decis închirierea unui spațiu privat, finanțat din contribuțiile membrilor (donații și cotizații).

La evenimentul de inaugurare au participat copreședintele A.U.R., deputatul George Simion și deputatul
A.U.R. de Mureș Dan Tanasă.

             ”Pentru a deveni primul partid al românilor avem nevoie de organizații puternice în fiecare localitate a județului. Oamenii pe care ne bazăm sunt cei animați de dorința de a face << Dreptate pentru România >>, sunt oameni pe care îi găsim în fiecare comunitate, așa cum se întâmplă și aici, la Brașov. Am convingerea că împreună repornim România” a declarat George Simion.

„Credința creștină este una dintre valorile noastre, astfel că sediul a fost sfințit în cadrul unei ceremonii religioase oficiată de părintele Mihai Manolache, preot paroh al Bisericii ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Brașov.
A.U.R. este singurul partid de dreapta, conservator, din Parlamentul României și este afiliat politic conservatorilor și reformiștilor europeni (ECR). Gândirea și acțiunea politică ale partidului sunt fundamentate pe patru valori principale: familia, națiunea, credința și libertatea.” – a declarat Borta Raluca Maria

(A.U.R. BRAȘOV)

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: