Ședință extraordinară la Consiliul Județean Brașov

Ședință extraordinară la Consiliul Județean Brașov

  • Național
  • ianuarie 10, 2022
  • Fără comentarii
  • 1726
Miercuri, 12 ianuarie, începând cu ora 11:00, Consiliul Judeţean Braşov se va întruni în cadrul unei şedinţe extraordinare convocate de îndată. Proiectul ordinii de zi poate fi consultat pe site-ul www.judbrasov.ro aici: http://erp.judbrasov.ro/TiparireMaterialePlen.php…
Şedinţa se va desfăşura în format de videoconferinţă online şi va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei.
 Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetului local și excedentului bugetului fondurilor externe nerambursabile, în anul 2022.
2    Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii și excedentului bugetului fondurilor externe nerambursabile, în anul 2022. (Pentru avizare C1)
3    Proiect de hotărâre privind emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrare și finanțate din bugetul Consiliului Local al Municipiului Brașov pe anul 2022. (Pentru avizare C1, C7)
4    Proiect de hotărârea privind probarea înființării unei linii de gardă în specialitatea radiologie-imagistică medicală, pe perioada determinată, în structura UPU- SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. (Pentru avizare C7)
5    Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Pod DJ 103B, km 9+450”. (Pentru avizare C1,C3,C6)
6    Proiect de hotărâre privind aprobarea continuării serviciilor juridice de asistență și reprezentare a Consiliului Județean Brașov, a Județului Brașov şi a Preşedintelului Consiliului Judeţean Braşov, în unele litigii, pentru anul 2022.(Pentru avizare C1,C5)

Stiri recomandate

De ce ai nevoie la o gazduire web si unde poti alege o varianta de incredere?

De ce ai nevoie la o gazduire web si…

Atunci când deții o afacere online, indiferent de mărimea acesteia, ai nevoie de găzduire web. O prezență cât mai vizibilă pe…
Patinatorii Coronei, pe podium la Cupa Europeană „Skate Helena”

Patinatorii Coronei, pe podium la Cupa Europeană „Skate Helena”

Patinatorii Coronei revin cu medalii de la a doua competiție din turneul de patinaj artistic European Criterium! La Cupa Europeană „Skate…
Mai multe străzi din Săcele au rămas fără iluminat public, din cauza vântului puternic

Mai multe străzi din Săcele au rămas fără iluminat…

Datorită vântului puternic, în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, mai multe străzi sau porțiuni de străzi din Municipiul Săcele au…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *