Ședință extraordinară la Consiliul Județean Brașov pe o platformă online.Validarea votului se va transmite electronic

Consiliul Județean Brașov se va întruni marți, 24 martie, începând cu ora 11:00, într-o ședință extraordinară care se va desfășura cu respectarea măsurilor dispuse prin Decretul nr. 195/17.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.

Astfel, ședința va fi condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Braşov şi se va realiza fără prezența aleșilor în sală. Proiectul ordinii de zi este disponibil pe site-ul www.judbrasov.ro şi poate fi vizualizat aici: http://erp.judbrasov.ro/TiparireMaterialePlen.php?hide=diverse

În baza instrucțiunilor primite, consilierii se vor conecta la dispozitivele electronice din dotare, vor intra pe o platformă online de conferinţă şi vor parcurge materialele incluse pe ordinea de zi, materiale asupra cărora s-au pronunţat în cadrul comisiilor de specialitate ale căror şedinţe s-au desfăşurat tot prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare.

La sfârşitul şedinţei extraordinare, consilierii vor transmite electronic validarea votului personal pentru fiecare punct de pe ordinea de zi, printr-o adresă către secretarul general al judeţului.

Tot mâine, începând cu ora 13:00, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, împreună cu un reprezentant al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Braşov va susţine o conferinţă de presă care va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei.

Reprezentanţii mass-media pot adresa întrebări prin sms, la numărul 0723602076 sau pe email, la adresa presa.cj@judbrasov.ro până la ora 10:00.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: