Ședință extraordinară la Consiliul Județean Brașov. Ce se va discuta?

Vineri, 9 martie 2018, ora 14:00, plenul Consiliului Județean Brașov se va întruni în ședință extraordinară la sala 120.

Ordine de zi pentru Plenul Consiliului Judetean Brasov – ședința extraordinară din 9 martie 2018, ora 14:00

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Ghidului solicitantului pentru Programul Judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor şi acţiunilor culturale pe anul 2018.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Ghidului solicitantului pentru Programul Judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor sportive pe anul 2018 – Programul Sportul de performanţă.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Ghidului solicitantului pentru Programul Judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor sportive pe anul 2018 – Programul Sportul pentru toţi.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Ghidului Solicitantului în vederea atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă în anul 2018 din bugetul propriu al judeţului Braşov pentru activităţi nonprofit de interes judeţean în domeniul asistenţei sociale.
  5. Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii nr.67/2918 a Consiliului Judeţean Braşov cu desemnarea reprezentanţilor în comisia de soluţionare a contestaţiilor pentru concursul organizat în vederea ocupării funcției de director medical din cadrul Comitetului Director al unității sanitare publice – Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov.
  6. Diverse

Propuneri Plen

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: