Ședință de îndată cu …9 puncte pe ordinea de zi

Vineri22 decembrie 2017, de la ora 12:00, Consiliul Județean Brașov este convocat la sala 120, pentru oședință de îndată a cărei ordine de zi o aveți atașată.

Ordine de zi pentru Plenul Consiliului Judetean Brasov – ședință de îndată, vineri, 22 decembrie 2017, ora 12:00

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Braşov din data de 15.12.2017
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea validării rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al județului Brașov pe anul 2017 al unităților de învățământ special și al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Brașov.
  3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Brașov pe anul 2017.
  4. Proiect de hotărâre privind validarea rezultatului examenului organizat în vederea ocupării funcției de conducere vacante de Șef Laborator Analize Medicale din cadrul unităţii sanitare publice – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții, al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Braşov.
  6. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Brașov în comisia de concurs/examen pentru ocuparea funcției de director financiar contabil din cadrul Comitetului Director al unității sanitare publice – Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov și în comisia soluționare a contestațiilor precum și avizarea componenței comisiei de concurs/examen și comisiei de soluționare a contestațiilor.
  7. Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către Judeţul Braşov a dreptului de preemţiune pentru achiziţionarea apartamentului nr. 5 din imobilul monument istoric clasat în grupa B, situat în Municipiul Braşov, str. Poarta Schei nr. 3.
  8. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Braşov nr. 214/26.05.2017, cu modificările și completările ulterioare.
  9. Informare asupra nivelului de asigurare a securității și siguranței civice a comunității din județul Brașov.

 

Propuneri Plen

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: