Sebastian Rusu: ”Am deranjat pare-se un „cuib de viespi”, atunci când am cerut date despre angajările și cheltuielile de la Agenția Metropolitană Brașov

Fake news marca USR! Atunci însă când descoperi că Primăria are și o ușă prin spate, pe care scrie AMB

Viceprimarul Sebastian Rusu neagă faptul că s-ar fi întâlnit cu Florin Cîțu la București. Mai mult, liberalul susține că USR îl atacă după ce a solicitat informații despre angajările și cheltuielile Agenției Metropolitane Brașov.

Am deranjat pare-se un „cuib de viespi”, atunci când am cerut date despre angajările și cheltuielile de la Agenția Metropolitană Brașov. Al doilea deranj, după solicitarea datelor despre un ONG de casă, care folosea în mod obscur patrimoniul orașului. Niște strategi și editorialiști plătiți mascat din fonduri publice au doar certitudini, ei știu totul, fără să indice surse, date sau circumstanțe concrete.

Nu m-am întâlnit cu domnul Florin Cîțu!

Sunt loial echipei din care fac parte, aceea a PNL Brașov din punct de vedere politic și echipa tuturor brașovenilor din punct de vedere administrativ. Sunt partener cu domnul Adrian Veștea și cu toți colegii din PNL Brașov, nu trădez, nu fac jocuri ascunse și respect întotdeauna votul democratic al organizației. Iar organizația PNL Brașov a decis să îl susțină pe domnul Ludovic Orban. Strategii USR au aflat și ei de un vechi dicton latin „Divide et impera”, dar le aduc aminte că o echipă sudată și solidă nu poate fi mișcată cu zvonuri ieftine. Flatante altfel, fake news-urile lansate, mă plasează în postura de mare jucător politic.

Aș prefera să merg în Piața Victoriei pentru problemele brașovenilor și ale municipalității, nu pentru a lansa platforme sau combinații politice. Am fost la București pentru a mă întâlni cu colegul meu brașovean, domnul Ionuț Banciu, cu care am abordat teme legate de protecția mediului, teme reale pe care el se stăpânește foarte bine și care trebuie rezolvate și nu doar rostogolite în social media în scopuri propagandistice. În ceea ce privește cheltuirea banilor publici, transparența și legalitatea sunt primele condiții. Atunci însă când descoperi că Primăria are și o ușă prin spate, pe care scrie AMB și pe care intră doar oamenii de casă, trebuie să iei atitudine.

Am cerut datele acestor angajări, iar gestul meu a fost de-a dreptul revoltător pentru unii, am dat cu pietre în pușculița CU BANI PUBLICI a celor care se smiorcăie prin social media.

Haideți să rămânem focusați pe problemele reale ale brașovenilor și să ne ocupăm de administrație! Nici eu și nici PNL Brașov nu facem jocuri de culise, nu intrăm în meciul intern dintre grupurile de interese ale usr și nici nu cedăm amenințărilor și presiunilor unor ONG-uri de casă”., a spus Sebastian Rusu, viceprimarul Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: