Se suspendă activitățile didactice cu prezență fizică la Grădinița nr.3 B

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat Hotărârea nr.  186/2021, privind aprobarea suspendării activității didactice în  Grădinița cu program normal nr. 3 B din municipiul Brașov.

La Grădinița cu program normal nr. 3 B din municipiul Brașov (structură arondată Grădiniței 3) funcționează două grupe. La una dintre grupe a apărut un caz confirmat de COVID-19 la un copil. Drept urmare, activitatea acelei grupe trebuia suspendată, conform art. 6, al. 1 din Ordinul comun 5338/1082/01.10.2021 al ministrului Educației și al ministrului Sănătății pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Însă, potrivit art. 6, al. 2 din același ordin comun, „la data suspendării cursurilor pentru 50% din totalul grupelor/claselor, se suspendă activitatea cu prezență fizică la nivelul întregii unități de învățământ pentru o perioadă de 14 zile”, astfel încât CJSU decis, în consecință, suspendarea activității didactice cu prezență fizică în Grădinița nr.3 B.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: