Se redeschid sălile de sport, dar și Centrul Multicultural si Educational din Muncipiul Săcele

De luni se redeschid sălile de sport, dar și Centrul Multicultural si Educational din Muncipiul Săcele. Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Săcele hotărăște:
Art 1. Incepand cu data de 14.09.2020 se redeschide Centrul Multicultural si Educational din Muncipiul Sacele cu obligativitatea respectarii de catre toti participantii la activitatile specifice acestuia a tuturor normelor igienico-sanitare impuse de contextul pandemic actual.
Art. 2. (1) Incepand cu data de 14.09.2020 se redeschid Salile de sport de pe raza Municipiului Sacele, respectiv:
– Sala de sport de la Liceul Teoretic George Moroianu
– Sala de Sport de la Liceul Tehnologic Victor Jinga
– Sala de Sport din Cartierul Stefan Cel Mare
(2) In cazul salilor de sport aferente unitatilor scolare activitatile se vor desfasura sub stricta indrumare si responsabilitate a conducerii acestora, cu respectarea riguroasa si intocmai a normelor igienico-sanitare impuse de contextul pandemic actual.
Art.3 Odata cu inceperea noului an scolar respectiv de la data de 14.09.2020 si pana la finalizarea primului semestru, Primaria Municipiului Sacele va asigura materialele igienico-sanitare tuturor elevilor, cadrelor didactice si personalului auxiliar din cadrul unitatilor de invatamant de pe raza Municipiului Sacele

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: