Se prelungește starea de alertă pe întreg teritoriul României pentru încă 30 de zile

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României pentru încă 30 de zile, începând cu 10 septembrie.

Masca de protecție rămâne obligatorie în spațiile publice, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă, sau în alte zone cu potențial de aglomerare stabilite prin hotărâre a comitetului județean.

Evenimentele publice și private se vor desfășura în același condiții ca și până acum, în funcție de incidența cazurilor de COVID-19. Numărul de persoane fiind limitat în funcție de scenariul în care se află fiecare localitate, cu excepția cazului în care toți participanții sunt vaccinați

Descarcă AICI Hotărârea pentru prelungirea stării de alertă.

Descarcă AICI Anexa cu măsurile în vigoare pe durata stării de alertă.

Guvernul a decis prelungirea stării de alertă  pe teritoriul României pentru încă 30 de zile, începând cu 10 septembrie.

Rămân în vigoare aceleași restricții, singura modificare fiind prelungirea termenului de valabilitate al testelor antigen de la 24 de ore la 48 de ore, a anunţat, joi, premierul Florin Cîţu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: