Se pregătește debarcarea lui ”Fătu” de la Compania Apa Brașov

Liberalii i-au pus gând rău directorului Fătu de la Compania Apa Brașov. Să nu vă imaginați că vor să-l schimbe pentru a îmbunătăți managementul instituției care, cam lasă de dorit la multe capitole, ci pentru că un om al partidului are nevoie de o funcție bine plătită. Pentru că, dacă acționarii majoritari, Județul Brașov și Municipiul Brașov ar fi vrut să schimbe în bine activitatea companiei, atunci ar fi făcut-o de ani buni, de când mulți brașoveni au solicitat acest lucru. Însă, interesele primează ca peste tot. Dacă județul și municipiul ar fi fost conduse de partide diferite, ar fi fost de înțeles, dar așa, este același PNL și într-o parte și în alta.

Într-o altă ordine de idei, șefii PNL pregătesc schimbarea lui Dorin Fătu, directorul de la Compania Apa. Se pare că deja s-a pregătit și omul, fiind vorba doar de timp…

Rămâne de văzut dacă noul director va veni cu aceeași politică a transparenței și a managementului. Este cunoscut faptul că cei din conducere primesc bani pentru simplul fapt că societatea taie facturi brașovenilor…nicidecum pentru recuperarea creanțelor sau managementul bun.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: