Se întâmplă la Brașov: loc de parcare amenajat într-o intersecție (FOTO)

Cum poti sa accepti amenajarea unui loc de parcare chiar intr-o intersectie din orasul Brasov? La intrebarea asta poate ar trebui sa raspunda reprezentantii Primariei Brasov. Ei sunt cei care administreaza acest drum si, totodata, cei care au acceptat ca intr-o intersectie sa fie amenajat un loc de parcare ce blocheaza circulatia si favorizeaza producerea unui accident rutier.

Totul se intampla pe strada Karl Lehman. Cei care ajung cu masina pe aceasta strada trebuie sa fie foarte atenti daca vor sa nu ajunga la spital. Astfel, cand se ajunge in intersectia care se afla in rampa si se doreste schimbarea directiei de mers spre stanga, sunt toate sansele ca soferul sa nimereasca intr-o masina, deoarece fix acolo a fost amenajat un loc de parcare…

Daca vine un alt autoturism din stanga situatia devine si mai complicata avand in vedere ca nu poti sa treci, fiindca o banda este ocupata de masina parcata. Sansele de producere a unui accident rutier sunt mari luand in considerare ca cei care urca in rampa pot accelera putin. Ciudat este faptul ca la nivelul Primariei Brasov exista o comisie de circulatie, dar nimeni nu a observat aceasta anomalie rutiera. Sau poate reprezentantii administratiei locale asteapta o tragedie pentru a lua masurile care se impun.

Ca nu sunt interesati de partea de circulatie se observa cu ochiul liber prin Brasov. Desi suntem la jumatatea anului, jumatate din marcajele rutiere ori lipsesc, ori au fost facute in bataie de joc, altfel nu se explica cum sunt trasate linii aiurea care mai mult incurca circulatia decat ajuta.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: