Se fură până și la sondajele de pe facebook. Rușii, susținătorii primarului Scripcaru :) (FOTO)

În România orice se fură…până și la sondajele realizate pe facebook. Transilvania365 a pornit un sondaj ”Pe cine doriți primar la Brașov în 2020, pe Sorin Susanu sau George Scripcaru”? Dacă în primele 2 zile totul a fost în regulă, noaptea trecută au început să se schimbe lucrurile. Mai exact, au intrat pe fir…rușii. Multe conturi de facebook din Rusia au început să voteze masiv cu primarul George Scripcaru. Totul după ce Sorin Susanu creștea în sondaje și se bucura de mai multă susținere din partea votanților. Cu siguranță că cineva a avut un interes, nimeni nu se apucă să facă astfel de ”combinații” doar de distracție…

Având în vedere acest aspect, Transilvania365 nu va mai realiza sondaje politice… Vrem lucruri pe bune, nu simulări…Nu ar fi rău ca și facebook să analizeze modul în care se pot frauda sondajele, nu de alta, dar în acest fel nu vor avea viață lungă.

Ce spune Sorin Susanu?

”Dragi prieteni. Am observat o situație extrem de interesantă referitoare la sondajul existent pe Facebook între mine si domnul Scripcaru. In aceasta dimineața a apărut o schimbare brusca a procentelor in doar câteva ore…. am verificat…si…surpriza! In aceasta noapte, in mod “miraculos” sute de persoane din tari precum Rusia sau de acest gen si-au exprimat dorința ca domnul Scripcaru sa fie primarul Brasovului in detrimentul meu. Este evident ca toate conturile false sau persoane din tari îndepărtate care probabil nici nu cunosc unde se afla Brasovul sa aibă opțiuni electorale referitoare la orașul nostru…. Acum înțeleg foarte bine toate Atenționările multor prieteni care mi-au spus ca este greu sa te “Bati” cu unul precum Scripcaru care are o adevarata “mașinărie de vot”…. Probabil ca au dreptate, dar…așa cum știți ca sunt ambițios din fire, acest lucru nu face decât sa ma întărâte si mai mult. Dacă pana si un simplu sondaj de opinie trebuie sa fie “ajustat” va dați seama cum stau de fapt lucrurile! Încep sa am convingerea clară ca trebuie persoane noi si cu viziuni corecte la conducerea orașului! Interesant este si faptul ca in cazul celorlalte sondaje, se pare ca nu au fost astefel de practici… Ce sa înțeleg? Sunt eu un “pericol” real? Scripcaru poate avea scoruri bune in sondaje online doar dacă “le ajuta” echipa sa? Eu nu am capacitatea dumnealui de a “determina” pe toți cei care se pretează la astfel de practici sa manipuleze si NU DORESC SA O FAC! Cred ca se poate dezbate si câștiga cinstit si fără astfel de tertipuri. Va atașez poze cu “persoanele” care-l susțin pe domnul Scripcaru (noaptea trecută). Concluziile le trageți dumneavoastră! Eu sunt cu adevărat onorat de voturile dumneavoastră si încrederea pe care mi-ați arătat-o si promit sa am aceeași abordare corecta si ferma! ”, a comentat Sorin Susanu pe pagina sa de facebook.

2 comentarii la „Se fură până și la sondajele de pe facebook. Rușii, susținătorii primarului Scripcaru :) (FOTO)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: