Se dau amenzi, dar cine le plătește? 495 de sancțiuni s-au aplicat în valoare de peste 674.000 lei

Dacă oamenii de rând sunt zilnic amendați, nu același lucru se întâmplă și cu politicienii din Brașov care se plimbă aiurea fără motiv și se pozează pe câmpuri.

”Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” și Poliția Locală au continuat misiunile impuse de starea de urgență și de ordonanțele militare aflate în vigoare, efectuând controale și verificări, escortând convoaie auto și asigurând paza locațiilor de carantinare.
■ S-au efectuat 1.190 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu. S-a constatat un caz de nerespectare a acestor condiții, persoana respectivă fiind sancționată și plasată în carantină instituționalizată, urmând a suporta costurile acesteia. De asemenea, s-a constatat un caz de nerespectare a măsurilor de carantină, persoana respectivă fiind plasată în carantină pentru o nouă perioadă de 14 zile, urmând a suporta costurile acesteia.
■ Pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, cu preponderență ale celor privind restricțiile de circulație, precum și pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 1/1999, privind regimul stării de urgență și stării de asediu, polițiștii și jandarmii au aplicat 495 de sancțiuni, în valoare de peste 674.000 lei”, se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: