Se caută director pentru Poliția Locală din Miercurea Ciuc

Primaria Municipiului Miercurea-Ciuc cu sediul in Piata Cetatii, nr 1, judetul Harghita scoate la concurs postul public de director executiv- grad 1, pe perioada nedeterminata in cadrul Politiei locale. Acesta are programul normal de lucru, 8 ore pe zi adica 40 de ore pe saptamana.

Politia locala Miercurea-Ciuc, institutie de interes local in subordinea Consiliului local al Municipiului Miercurea-Ciuc. Mai jos gasiti linkuri  catre formularul de inscriere, fisa postului dar si alte documente care va pot ajuta.

Anunţ

Formular de înscriere

Adeverinţă angajator – model

Regulament de organizare şi desfăşurare a concursului de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere (Director executiv) la Poliţia Locală a Municipiului Miercurea-Ciuc aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 171/2021 privind modificarea HCL nr. 271/2019 privind stabilirea criteriilor de participare şi aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere (Director executiv) la Poliţia locală a Municipiului Miercurea-Ciuc;

Bibliografia şi tematica

Sursa directa: https://www.facebook.com/primaria.miercureaciuc

 

Articol scris de Roxana Iacob

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: