SDEE Transilvania Sud începe montarea noilor contoare și va suporta toate costurile

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin sucursalele sale, informează utilizatorii că a demarat lucrarea „Servicii de montare contoare monofazate de energie electrică”.

În cadrul lucrării, care se va desfășura în mai multe localități din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, contoarele aflate în apartamentele/proprietatea utilizatorilor, sau în scările de bloc, vor fi schimbate cu unele noi.

Costurile sunt suportate integral de către SDEE Transilvania Sud, în calitate de beneficiar.

Înlocuirea contoarelor se face în baza unui Ordin de serviciu nominal, în prezența utilizatorului, în condițiile legii, de către personalul propriu, sau al unei societăți terțe, autorizat și instruit în acest sens și care se va legitima înainte de începerea lucrării.

SDEE Transilvania Sud vine cu rugămintea de a facilita accesul lucrătorilor în casa scării, sau pe propietatea dumneavoastră, în vederea executării lucrărilor în bune condiții.

Vă reamintim că, potrivit prevederilor Ordinului ANRE nr. 235/2019 privind Regulamentul de furnizare a energiei electrice la clienții finali, la Art. 31 se specifică obligația clienților finali de a permite „accesul reprezentantului operatorilor de distribuție în scopul de a presta activitatea (…) de a monta, sigila, întreține, verifica, înlocui sau citi indexul grupului de măsurare, precum și de a menține” echipamentele aflate în gestiunea SDEE Transilvania Sud, amplasate pe proprietatea clientului final. Conform Ordinului ANRE nr. 90/2015 operatorul de distribuție are drept de „acces în incinta unde este amplasat locul de consum al utilizatorului, pentru verificarea grupurilor de măsurare”.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate pe parcursul desfășurării lucrărilor şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: