Scrisoarea I, de PNL Brașov. Partenerii de alianță au început să comunice prin intermediul scrisorilor

Care pe care în Consiliul Local Brașov. PNL i-a tras-o USR-ului, PSD a votat împotriva PNL, iar USR a votat cot la cot cu PSD, la fel și PNL cu PSD. Asta s-a întâmplat la ședința de vineri. Voi mai înțelegeți ceva?

O contră a venit de la PSD și USR împotriva PNL prin votul dat pe proiectul prin care George Scripcaru trebuia să ajungă în comisia tehnică de urbanism. Cele două partide au votat pentru ca Scripcaru să nu mai facă parte din comisie. A urmat mult discutatul proiect Gorița. Aici, PSD împreună cu PNL s-au abținut. La proiectul privind vânzările de spații care sunt în administrarea Primăriei Brașov, oamenii ”noi” din USR și ”vechii” din PNL, au decis ca din comisie să facă parte doar consilierii PNL și USR, pentru a putea face ce vor, să nu fie deranjați de consilierii PSD. Corect ar fi fost să facă parte câte un reprezentant din fiecare partid. La o simplă analiză la ce s-a întâmplat vineri, reiese clar că fiecare partid este pentru el.

Interesant este că după ședință, USR și PNL au început să-și trimită ”bezele” mai dulci sau mai amare. Mai exact, ”parteneriatul dintre cele două partide a ajuns la faza pe…scrisori.

În dorința de capital electoral pentru alegerile parlamentare, USR Brașov a introdus pe ordinea de zi proiectul Gorița, care, cu siguranță, putea intra și la următoarea ședință. Numai că, useriști au aceleași apucături electorale ca și vechile partide PNL și PSD. Însă, ultimele două s-au prins de șmecheria useristă, astfel că la vot au spus PAS. Imediat s-au aprins consilierii USR că au pierdut șansa de a ieși în campanie și cu acest subiect. Astfel că au transmis repede un comunicat de presă prin care își arată nemulțumirea față de PNL și ”îi ceartă” pe aceștia pentru că au îndrăznit să nu voteze alături de ei. Liberalii nu au stat mult pe gânduri și au transmis și ei un comunicat prin care le cer useriștilor să nu se mai încordeze așa tare pentru că brașovenii așteaptă lucruri concrete și nu declarații politice populiste. Pentru a fi mai convingători, cei de la PNL au întocmit repede și o scrisoare deschisă unde îi arată pisica (diploma) primarului Coliban, pe care îl sfătuiesc să lase campania electorală și să se apuce de treabă. Așteptăm să vedem ce scrisoare ”răspuns” le va trimite USR celor din PNL.

Deci, s-a ajuns la faza pe…SCRISORI

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: