Scrisoare deschisă către Președintele PNL Brașov

Primarul din Săcele i-a transmis o scrisoare deschisă președintelui PNL Brașov, Adrian Veștea.

Domnule Adrian Veștea,

Cât să mai suportăm penalii pe care îi promovează PNL Brașov în funcții publice ? La alegerile locale din această toamnă ați venit în fața brașovenilor cu un număr mare de candidați care au probleme penale. Am apreciat că după alegeri i-ați exclus de pe liste, însă a fost o pată neagră la adresa brașovenilor.

 

De mai bine de 6 zile, consilierul local PNL Săcele Cristian Popa și fost Președinte al PNL Săcele  este arestat alături de alt fost Președinte al PNL Săcele Andi Kadas în dosarul “șpagă în spitale Covid”. O faptă extrem de gravă comisă de aceste personaje, mai ales că noi, ca și adminstrații publice locale, facem eforturi financiare uriașe pentru a sprijini sănătatea brașovenilor. Când PNL Brașov va lua măsuri asupra consilierului PNL Săcele Cristian Popa ? Sau veți avea din nou o reacție întârziată, identică cu cea din cazul Kadas ?

 

După 12 ani de administrație de dreapta, în anul 2016 la Săcele am început să punem lucrurile în ordine. Singurii care nu au înțeles acest lucru au fost consilierii liberali săceleni, care erau mereu instigați de Andi Kadas și Cristian Popa cu scopul de a bloca proiectele pentru comunitatea săceleană. Iar acest lucru a fost posibil și datorită dumneavoastră, pentru că  i-ați impus și tolerat pe Andi Kadas și Cristian Popa ca lideri ai organizației PNL Săcele.

 

În final vă întreb, domnule Președinte Veștea, dacă ați fi săcelean, v-ați simți reprezentat de un consilier local care se află în arest ?

 

Primar

Virgil Popa

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: