Scripcaru se folosește de baza de date de la instituție pentru a le trimite ”forțat” mesaje brașovenilor

Daca in viata de zi cu zi, brasovenii nu prea au simtit ca au, cu adevarat, primar, de sarbatori situatia s-a schimbat.  Cetatenii nu au primit insa mesaje de interes general, legate de comunitatea in care locuiesc, ci…urari de sarbatori.  Primarul George Scripcaru a identificat repede adresele de e-mail ale brasovenilor. Cum multi și-au facut cont pe site-ul Primariei Brasov pentru a plati taxele electronic, adresele de e-mail au ramas in baza de date. Astfel, primarul s-a folosit de acest lucru pentru a le transmite mesajul sau de sarbatori.  Cu alte cuvinte, vor nu vor, brasovenilor li se baga pe gat mesajul primarului, desi acesta este postat si pe pagina de facebook a institutiei sau apare in presa locala. Bineinteles, Consiliul Local nu este pomenit aici, desi, deciziile importante pentru Municipiul Brasov le iau consilierii, nicidecum primarul George Scripcaru, care, in ultima perioada, mai mult sta prin instantele de judecata si prin fata procurorilor decat in institutia pe care o conduce.

Asa ca, daca aveti intentia sa va faceti cont pe portalul Primariei Brasov pentru a va plati taxele, nu uitati ca, automat, veti avea parte si de mesajele primarului!  Doar atat, pentru ca alte mesaje de importanta pentru contribuabili  nu se trimit, doar ”cuvintele frumoase” scrise ,cel mai probabil, de altii au drept de a fi transmise.

Poate primarul George Scripcaru ar trebui sa foloseasca adresele de e-mail pentru INFORMAREA cetatetenilor cu privire la drepturi si obligatii, pentru diferite instiintari cu privire la legislatie si multe altele, nu in scopuri personale.

 

Este oare moral si legal sa te folosesti de baza de date a contribuabililor pentru a trimite mesaje de sarbatori?

 

Mesajul de Craciun

Crăciunul e despre cei dragi, despre timp de calitate petrecut cu persoanele care te fac mai bun, mai cald.

Vă doresc să petreceți clipe de poveste alături de cei din jurul vostru! Să vă bucurați de colindători și să-i primiți cu căldură în suflete! Sperăm ca aceste sărbători să vă găsească liniștiți, cu mai puține griji și mai multe bucurii!

Crăciun fericit, dragi brașoveni!
George Scripcaru, primarul municipiului Brasov

Mesajul de Anul Nou

„La sfârșit de an, toate gândurile mele bune se îndreaptă către dumneavoastră, dragi braşoveni, cei care prin munca voastră de zi cu zi, prin sprijinul vostru, faceţi ca Braşovul să fie un loc mai bun pentru întreaga comunitate. Sper că de la an la an, împreună, demonstrăm că Braşov, oraşul din poveste, este mai mult decât un concept de sărbători.
Anul care vine să vă găsească liniştiți, împăcați cu dumneavoastră şi plini de speranță! Vă doresc numai evenimente fericite şi un an nou plin de realizări! La multi ani braşoveni!”
George Scripcaru
Primarul Municipiului Braşov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: