Scripcaru a vorbit, consilierii locali au ridicat mânuța…și cam ăsta a fost cazul Corona la ședința Consiliului Local…

Nu ai cu cine…ăsta este adevarul despre Consiliul Local Brașov. Sunt 2-3 oameni care mai iau cuvântul din când, iar restul vin ca să îi vadă lumea la televizor…și să mai facă câte o glumiță cu colegii. Ieri, în ședință s-a discutat și un ”proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării serviciilor de consultanță, asistență juridică, în vederea reprezentării în fața Federației Române de Handbal, Agenției Naționale Anti-Doping (WADA) și în justiție cu privire la presupusele încălcări ale regulamentelor instituțiilor menționate anterior, de către Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov, instituție aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Brașov”.

Fiind un subiect important pentru comunitate, brașovenii se așteptau probabil la o dezbatere serioasă, la discuții pe tema scandalului de dopaj. Ce au văzut brașovenii la televizor sau pe internet? Un primar George Scripcaru care a vorbit despre caz, a spus cu cine s-a întâlnit și discutat în ultimele zile. Apoi totul s-a încheiat…Aleșii locali au ridicat mânuța regulamentar pentru vot și cam atât…ăsta a fost cazul Corona prezentat în Consiliul Local. Să nu întrebe nimeni ce se întâmplă cu abonamentele, cu cei care au plătit, ce se întâmplă cu prejudiciul, de unde va fi recuperat? Ce se întâmplă cu sportul brașovean care este în derivă? Cine vine la Club? Cine i-a pus pe acești măscărici în fruntea sportului ?

Vorbim despre un caz de dopaj la o echipă întreagă, nu doar de o jucătoare. S-a făcut de râs tot municipiul, dar și țara prin acest caz care a distrus efectiv sportul la Brașov. Nimeni nu a întrebat cum au ajuns cei din conducere pe funcții, cine i-a pus , cine răspunde pentru acest lucru? La poze când era de bine pentru echipă se îngrămădea și Veștea și Scripcaru…acum, dau bir cu fugiții. A solicitat câteva răspunsuri consilierul Cristian Macedonschi, dar restul unde au fost? Au vorbit puțin și consilierii locali Sebastian Rusu și Alexandra Crivineanu, dar cei doi și-au spus un punct de vedere pe scurt. Să nu mai spunem că pentru greșeala conducerii de la Clubul Corona plătesc tot brașovenii. Vor fi achiziționate servicii de consultanță pentru Clubul Corona. Dar de ce să plătească brașovenii pentru greșeala politicienilor care i-au propulsat în funcții pe acești indivizi?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: