Școala Gimnazială Moieciu de Jos a fost la ,,înălțime’’ la meciul România – Norvegia

102 suporteri – 92 de copii și 10 profesori însoțitori au fost pe Arena Națională

Meciul România-Norvegia, din preliminariile EURO 2020, s-a disputat cu 30.000 de copii pe stadion. Această hotărâre a fost luată după ce UEFA a sancţionat FRF pentru comportamentul suporterilor români la meciul cu Spania.

Printre zecile de mii de copii, au fost prezenți și elevi Școlii Gimnaziale Moieciu de Jos.

Una dintre cele mai mari delegații din județ aflate pe Arena Națională a fost cea de la Școala Gimnazială Moieciu de Jos 102 suporteri – 92 de copii și 10 profesori însoțitori.

 Întrebat de reacția celor mici, domnul Olteanu Marius directorul școlii, unul dintre cele 10 cadrele didactice, care a fost însoțitor pentru copiii de la Școala Gimnazială Moieciu de Jos a spus că cei mici au fost cei care au dat startul tuturor intonațiilor și au fost fascinați de întreaga atmosfera de pe stadion „Reacțiile lor au fost impresionante! Au fost încântați de grandioasa Arena Națională, de tot ceea ce ține de organizarea și desfășurarea unui meci de asemenea anvergură. Au susținut echipa națională prin strigăte, versuri și aplauze, toate inițiate de ei. Se vedea pe chipul lor că erau bucuroși și entuziasmați și că strigau la unison “România” din suflet. Micii suporteri au avut pictat pe față tricolorul României, pentru a demonstra că sunt patrioți în adevăratul sens al cuvântului și au intonat alături de ceilalți 30.000 de copii aflați pe stadion imnul național.”

https://www.facebook.com/scoala.moieciu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: