Schiorii din Poiana Braşov vor scoate mai mulți bani din buzunar. Cresc prețurile la transportul pe cablu

Ioan Rufa, directorul general al Ana Teleferic, operatorul privat care deservește instalațiile pe cablu din stațiunea brașoveană a declarat, pentru Ziare.com, că în următoarele zile urmează să fie anunțate noile tarife de iarnă pentru telecabina din Poiană. Acesta a precizat că, cel mai probabil, prețurile vor fi mărite cu aproximativ 10 la sută.

În prezent, tariful pentru un skipass valabil o zi în Poiana Brașov este de 150 de lei pentru adulți și 85 de lei pentru copii. Prețul unui skipass scade în funcție de ora la care este cumpărat, potrivit site-ului oficial al societății.

De exemplu, dacă un turist ajunge pe pârtie la ora 14.00 va plăti pentru un skipass valabil întreaga zi 65 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copii.

Un skipass valabil 10 zile într-un sezon (consecutive sau nu) costă în prezent 1050 de lei pentru adulți și 650 de lei pentru copii (6 -12 ani). Acestea sunt tarifele actuale care vor suporta modificări cel mai probabil din decembrie după cum a explicat Ioan Rufa.

Citește mai mult: Ziare.com

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: