Șase candidați pe un loc la Poliția Locală Brașov

Două zile! Atât mai au la dispoziție brașovenii care vor să intre în serviciul comunitații din postura de polițist local.

Astfel, data de 05.04.2017 – ora 16.00 – reprezintă termenul limită de depunere a documentelor necesare înscrierii la concursul pentru ocuparea funcțiilor publice vacante la Poliția Locală Brașov.

Până la acest moment, bătaia mare este pentru posturile disponibile în sectorul rutier. Sunt chiar și șase candidați pe loc pentru  rutieriști cu studii superioare.

În schimb, mai sunt neocupate pozițiile de la Ordine și Liniște Publică, dar și la Poliția Turistică, pentru ambele domenii fiind necesare studii superioare și un an de vechime.

”Așadar, cei interesați să aplice pentru un job în Poliția Locală Brașov trebuie să știe că, după încheierea etapei de înscriere, în data de 19 este programat testul sportiv, care este și eliminatoriu. Cei ce trec de acest examen, au de obținut și un punctaj cât mai mare la proba scrisă, urmând ca, în ultima fază, să susțină un interviu în fața celor din comisia de examinare”, a spus Nicolae Alea, seful Politiei Locale Brasov.

Informații detaliate sunt postate pe site-ul instituției www.politialocalabrasov.ro, dar pot fi obținute și de la Biroul de Resurse Umane la nr. de tel. 0368.457.010.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: