Acasă Social Sărbători românești: Târguri speciale pe aleea Parcului Titulescu!

Sărbători românești: Târguri speciale pe aleea Parcului Titulescu!

0
În perioada 23-25 februarie 2024, vă invităm la „Târgul Dragobetelui” și, între 28 februarie și 3 martie 2024, la „Târgul Mărțișorului” în Aleea Parcului Titulescu. Descoperiți produse tradiționale, cadouri unice și creații meșteșugărești, adunate de la producători și artizani români.
”În calendarul nostru, sărbătorile românești sunt mereu în prim plan!
Suntem încântați să vă anunțăm că în viitorul apropiat organizăm două evenimente speciale, care nu trebuie ratate: Târgul „Dragobetele… iubire de tradiție românească” și Târgul „Mărțișorul… simbolul primăverii”.
Târgul Dragobetelui – 23-25 februarie 2024
Locație: Aleea Parcului Titulescu
Veți avea ocazia să descoperiți produse tradiționale românești, cadouri specifice Dragobetelui și multe alte articole de artă manuală și meșteșugărească.
Târgul Mărțișorului – 28 februarie – 3 martie 2024
Locație: Aleea Parcului Titulescu
La târgul Mărțișorului, veți găsi mărțișoare lucrate manual, bijuterii unicat, create de artiști și meșteșugari talentați, produse tradiționale și multe altele.
Ambele târguri aduc împreună producători, artizani și meșteșugari români. Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a celebra aceste momente unice din cultura noastră românească. Vă așteptăm cu brațele deschise!
Mai multe informații despre regulamentul și condițiile de participare se găsesc pe site-ul nostru: https://pietepublice.ro/” au anunțat reprezentanții Serviciului Public de Administrare Piețe Brașov.