Săracii oameni bogați de la Compania Apa Brașov. Directorul general, salariu de circa 6000 de euro pe lună, plus încă 1000 de euro pensie

Cine poate câștiga mai bine decât un primar, un președinte de Consiliu Județean sau decât un parlamentar? Șefii de la Compania Apa Brașov!

FAMIGLIA de la Compania Apa! Soți și soții angajați, salarii de mii de euro lunar, cumul de pensie și salariu.

Brașovenii plătesc facturi, șefii de la Compania Apa încasează!

Salarii nesimțite la Compania Apa Brașov! Asta este Compania Apa, instituție unde acționari majoritari sunt Consiliul Județean Brașov și Municipiul Brașov (Primăria) cu câte 42% fiecare. Ce au făcut până acum cei din conducerea Consiliului Județean Brașov și a Primăriei Brașov pentru a schimba managementul de aici și nepotismul? Nimic! Totul a rămas la declarații de presă pentru că politicienii și-au trimis apropiații să ocupe funcții călduțe la Compania Apa. Vă prezentăm mai jos veniturile anuale ale celor din conducerea Companiei Apa Brașov. Dacă brașovenii cu joburi cât de cât bune încasează lunar undeva la 5000 de lei, la Compania Apa, salariile celor din conducere pleacă de la 11.000 de lei și ajung până la 29.300 lei pe LUNĂ!

Precizăm că în ultimii ani, managementul de la Compania Apa Brașov a fost unul defectuos. Străzi inundate, canalizări sub orice critică, apă cu mâl la robinete.

 

Sopterean Doru, director programe externe figurează în declarația de avere cu un venit de 195.770 lei, adică aproximativ 16.314 lei net, iar soția, care este…firesc, în aceeași companie, inspector SSM încaseaza 52.173 lei.

Sava Teodor , director exploatare, are un venit anual de 136.326 lei , adică undeva la 11.360 lei net lunar. Directorul Sava pare de neînlocuit atâta timp cât în declarația de avere din 2020 figurează și ca pensionar, de unde mai încasează suma de 49.556 lei anual, iar soția sa, tot pensionară, suma de 65.652 lei.

Bălan Ilie , director tehnic la Compania Apa Brașov, a trecut în declarația de avere un venit anual de 221.543 lei, echivalentul la 18.461 de lei lunar. Soția acestui unde credeți că lucrează? Bineînțeles, tot la Compania Apa, că doar aici este o mare familie. Aceasta este inspector SSM, ca și soția directorului Sopterean. 54.875 lei încasează soția de la instituție.

Popa Teodor , director economic la Compania Apa Brașov, încasează anual suma de 286.396 lei, adică undeva la 23.866 lei lunar! La acest venit se adaugă și salariul soției, care, unde credeți că ar putea lucra? Tot la Compania Apa Brașov și încasează 54.350 lei anual, adică undeva la 4500 de lei pe lună, echivalentul la o mie de euro. Fiind expert în sectorul apei, Popa a încasat într-un an și suma de 31.500 lei de la World Bank.

Potrivit declarației de avere de anul trecut, Fătu Dorin, director general la Compania Apa, a avut un venit anual de 351.603 lei. Este vorba de 29.300 lei( aproape 6000 de euro lunar). La fel ca și colegul său Sava, directorul Fătu este pensionar și a avut un venit anual de 64.552 lei, iar soția sa, tot pensionară, undeva la 27.652 lei anual.

Agafiței Gabriela, din Râșnov, figurează cu 41.382 lei anual, adică undeva la 3448 de lei lunar. Este membru în CA.

Tot în CA se află și Gligoraș Daniel (tot pe filiera Râșnov), care încasează anual suma de 41.382 lei. La acest venit se adaugă salariul de la Consiliul Județean Brașov ca administrator public.

Facem precizarea ca ultimii doi încasează aceste sume și dacă se prezintă o dată sau de două ori pe lună la ședințe.

 

Declarațiile de avere

 

 

 

 

One thought on “Săracii oameni bogați de la Compania Apa Brașov. Directorul general, salariu de circa 6000 de euro pe lună, plus încă 1000 de euro pensie

  • 9 iunie 2021 la 12:10
    Permalink

    Desi ati semnalat in repetate randuri aceasta situatie ,nu se intampla absolut nimic si aceleasi nume se perpetueaza la aceasta companie de aproximativ 10 ani ; o adevarata mina de aur pentru unii cu salarii de nababi ; datorita dublei subordonari si a statutului de societate comerciala ,nici nu este foarte clar cine trebuie sa-i controleze si asta desi ei administreaza baza materiala a statului si expoateaza o resursa naturala ; si cred ca nici nu au fost deranjati de nimeni de ani buni ; de asemenea ,nu inteleg de ce in Consiliul de Administratie ambii reprezentanti sint din partea Consiliului Judetean cand in mod normal ar trebui sa fie si un reprezentant al Primariei care are aceiasi participatie la capital ca si Consiliul Judetean ;

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: