Săptămâna Mobilității Europene la Sibiu: tragerea la soți pentru patru biciclete

Vineri, 22 septembrie, Sibiul a participat la Săptămâna Europeană a Mobilității, organizând Ziua fără mașini. Pe lângă activitățile organizate pentru a marca această zi, Primăria Sibiu a inițiat și un concurs pe Facebook.

 

Pentru a se înscrie în acest concurs, participanții au făcut o plimbare pe bicicletă și s-au fotografiat alături de aceasta în patru din următoarele nouă locații: Biserica Fortificată din Gușterița (strada Smârdan), Biserica dintre Brazi  (strada Reconstrucției),  Parcul Ștrand (strada Bihorului), cupola din Parcul Sub Arini, sediul Primăriei Sibiu (Piața Mare), Teatrul Gong, Baia Populară Sibiu, Grădina Zoologică Sibiu și Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Fotografiile au fost încărcate pe pagina de Facebook a fiecărui participant cu #Sibiuziuafaramasini, postările trebuind să fie publice pentru a putea fi contorizate de organizator.

 

32 de participanți din totalul de 35 s-au calificat pentru tragerea la sorți, îndeplinind prevederile regulamentului concursului:

 

 1. Lucian Mitroi – (concurent Mitroi Katrin – 8 ani)
 2. Oncea Adrian
 3. Aganencei Ioan
 4. Stefan Cosma
 5. Cristina Costea
 6. Dan-Claudiu Buzdugan
 7. Buzdugan Roxana Maria
 8. Mitroi Marcu Anamaria
 9. Mari Ramo Duță
 10. Paul Mitroi
 11. Alex Laslau
 12. Patrick Mitroi
 13. Florin Albu
 14. Tudor Cosma
 15. Pavel Diaconu
 16. Bianca Nemes
 17. Vladus Parau
 18. Anton Radulescu
 19. Aurelian Gabriel Teleptean
 20. Andreea Necsoiu
 21. Dana Streza
 22. Mircea Baciu
 23. Andrada Luca
 24. Adrian Adela Giuran
 25. Corina Grigorescu
 26. Sergiu Pirvu
 27. Simona Slavu Balea
 28. Sebastian Streja
 29. Grelus Florin
 30. Cristina Voicu
 31. Radu Voicu
 32. Simona Si Tony

 

Tragerea la sorți va avea loc joi, 28 septembrie, la ora 11, patru participanți urmând să câștige câte o bicicletă. Pentru aceasta va fi utilizat un instrument electronic – miniwebtool.com, iar pentru transparență, extragerea va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu – Sibiu-pagina oficială a orașului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: