Sancțiuni pe bandă rulantă.177 de persoane amendate fiindcă nu purtau mască

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Braşov împreună cu jandarmi și polițiști locali, au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, în zona unităților de învățământ, dar şi în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza întregului judeţ Braşov.

Scopul vizat al acestor acţiuni este prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Echipele mixte contituite, au verificat 135 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, au legitimat peste 1.200 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă şi au verificat aproximativ 300 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 200 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 177 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 13 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 3 pentru fapte de natură economică.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 42.000 lei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: