Sancțiuni de peste 13.000 de lei. Noi acțiuni ale polițiștilor de prevenire și limitare cu virusul SARS-CoV2 în zonele aglomerate

La data de 24 martie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alături de polițiști locali, au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, terase, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov.

Aceștia au verificat 118 locaţii, 67 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 4 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

De asemenea, au fost legitimate aproximativ 5.100 de persoane, verificate peste 140 de mijloace de transport persoane și aproximativ 1.830 de autovehicule.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 224 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 221 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 3 aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 13.000 lei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: