SANADOR vrea să facă profit pe seama epidemiei de CORONAVIRUS. Se fac teste pentru suma de 350 de lei

La privat se poate, la stat nu, chiar dacă este STARE DE URGENȚĂ.

Unele companii din domeniul medical s-au gândit că este momentul potrivit să își umfle conturile având în vedere epidemia de coronavirus și starea de urgență. Este și cazul companiei SANADOR care anunță cu seninătate că testează COVID-19 în laboratoarele sale. Doar că, pentru acest lucru, cei interesați trebuie să scoată din buzunar suma de 350 de lei.

Întrebarea este unde sunt instituțiile statului și cum de la spitalele de stat sunt probleme cu testele, dar la privat nu…Dacă este stare de urgență, de ce nu se iau măsuri astfel ca aceste teste să fie făcute la spitalele de stat sau și la cele private, dar gratuit, nu cu bani.

”Testam COVID-19 in Laboratorul Sanador Plevnei

Incepand de astazi, testam, la cerere, populatia adulta pentru SARS-CoV-2 prin RT PCR din exudat nazo-faringian, pe baza de programare la 021-9699.

Locatie:Laboratorul de Analize Medicale din Calea Plevneinr. 172Orar: Luni – Vineri: 07.00 – 19.00. Rezultatele sunt gata in 24 de ore si se pot afla de pe site-ul www.sanador.ro, cu CODUL DE PROBA. Pret: 350 lei.” este anunțul postat de SANADOR pe site-ul lor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: